Voor wie?

Iedereen heeft wel eens last van angsten, depressieve gevoelens of spanningsklachten. Meestal gaan deze vanzelf weer over. Wanneer deze klachten aanhouden kan een psycholoog helpen. Vanuit een objectief oogpunt wordt gekeken wat het probleem is en of er haalbare veranderingen mogelijk zijn.

     

In de praktijk wordt hulp geboden aan mensen met uiteenlopende klachten en problemen. Hierbij valt te denken aan angsten, depressieve gevoelens, overspannenheid, lichamelijke klachten waarvoor geen duidelijke verklaring is, dwangmatig handelen of gedachten die steeds terugkomen. Ook relatieproblemen, problemen op of door het werk, problemen met de opvoeding van de kinderen, slaapstoornissen, eetproblemen of psychische klachten als gevolg van ernstige ziekten, rouw en traumatische gebeurtenissen kunnen aanleiding zijn om hulp te vragen.

Ook is het  mogelijk om ondersteuning en begeleiding te krijgen bij de verwerking van  de gevolgen van een bepaalde ziekte, voor uzelf of uw gezinsleden.

U kunt hulp inschakelen als u ergens mee zit en/of psychische klachten heeft. Ook lichamelijke klachten, zoals rug- en nekklachten of hoofdpijnklachten die niet samen lijken te hangen met een defect in de verschillende lichaamsdelen verminderen vaak indien men in de gaten heeft op welke wijze men met spanning omgaat.

Wanneer u door uw lichamelijke conditie niet meer in staat bent, een bezoek te brengen aan de praktijk, kunnen er ook huisbezoeken worden afgesproken.